Dagligvarehandelen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Dagligvarehandelen er en frittstående ukeavis for dagligvarebransjen og distribueres til alle landets dagligvareforretninger og kjedekontorer samt kiosker og bensinstasjoner med dagligvarer i sortimentet.

Lesere er ledere og mellomledere hos leverandører, agenter og kjedekontorer i dagligvarebransjen, samt PR- og informasjonsrådgivere og reklame- og formidlingsbyråer. Nettutgaven er et verktøy for alle leverandører av produkter og tjenester til dagligvarebransjen. Målgruppen er alle som driver butikk, enten de er selvstendige, ansatte eller franchisetakere. Dagligvarehandelen er et av Nordens mest leste fagtidsskrifter.

Utgiver er Medier og Ledelse AS, og ansvarlig redaktør er Are Knudsen. Daglig leder er Magne Lerø.

Publikasjoner[rediger | rediger kilde]

Hvem er hvem gir en oversikt over hovedkontorer og kjeder i de sentrale grupperingene i dagligvare detalj i Norge og Norden, samt de viktigste aktørene i kiosk, – bensin og servicemarkedet.[1] Her finner man adresser, telefonnummer etc. samt aktuelle kontaktpersoner i de ulike kjedene. Hvem er hvem benyttes som oppslagsverk i alle ledd i bransjen.

Temanumre tar opp aktuelle saker i bransjen og varierer fra år til år. De distribueres sammen med Dagligvarehandelen til alle dagligvareforretninger, kjedekontorer samt kiosker og bensinstasjoner med dagligvarer i sortimentet.[2]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ hvemerhvem.com Arkivert 9. november 2009 hos Wayback Machine.
  2. ^ butikkipraxis.no Arkivert 17. januar 2013 hos Wayback Machine.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]