Charterfeber

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Charterfeber
Sjanger Dokusåpe
Kommentert av Pål Hartmann
Nasjonalitet Norge Norge
Ep. per sesong 10
Produksjon
Lengde 45 min
Sending
Kanal TV3
Bildeformat 16:9
Periode 25. mars 2006
Eksterne lenker
Offisiell nettside

Charterfeber er en norsk dokusåpe-serie som har gått på TV3 siden 2006. Svein Østvik, kjent som «Charter-Svein», fikk sitt gjennombrudd i denne serien. Siste sesong vist julen til 2012. Det er nylig blitt informert at en ny sesong av Charterfeber er på vei! (sommeren 2013).

Programmet handler om ulike reisefølger av nordmenn på charterferie i syden. Gjennom flere uker følger programmet pensjonister, barnefamilier, «trøndere», grilldresser og fjortisgjenger i obligatoriske sydenaktiviteter, som strippeklubber, kamelsafari, missekonkurranser og klassisk turistbussturer.

Reisesteder[rediger | rediger kilde]

I første sesong gikk turen til Gran Canaria, i andre sesong (2007) til Kreta og i tredje og fjerde sesong (2008) til Mallorca og Kypros. I den femte sesongen, det første året hvor man kunne søke om å få være med, gikk til Tenerife. Sjette sesong gikk til den greske øya Kos. Syvende sesong gikk på tv rundt vinterstider i 2011, da de teamet fulgte og filmet forskjellige reisefølger rundt om på ferie til forskjellige steder. Ikke nødvendigvis såkalte "Chartersteder".

- Den åttende sesongen (2013), gikk igjen til Gran Canaria. Denne gangen ble programmet laget av et annet produksjonsselskap.

Deltagere[rediger | rediger kilde]

De følgende navnene viser til deltakere som var med i løpet av sesongen. (Her er ikke alle nevnt!". Martin Schanke og kona, Hilde Skovdahl Jørstad (kjent som Charter-Hilde), Unni Askeland, Morten Viskum, Svein Østvik (kjent som Charter-Svein). - (Ufullstendig). - Norske celebrerte personligheter.

Referanser[rediger | rediger kilde]