Alfabetisk liste over norske TV-programmer

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Alfabetisk liste over norske TV-programmer er en alfabetisk liste over norske TV-programmer og TV-serier med diverse tilleggsinformasjon.

Denne listen er dessverre ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den.


Tittel År TV-kanal Kategori Andre opplysninger
1814 1988 NRK Mini-serie
19:30 2004 TVNorge aktualitetsprogram
20 spørsmål 2006- NRK1 Gameshow
22 november - den store leiegården 1969 NRK Fjernsynsteater
24 karat (TV-serie) 1993 TV3 gameshow
25 år med Fjernsynsunderholdning 1985 NRK Varite-serie Sendt i forbindelse med NRK-TVs 25-årsjubileum
3 fluer i en smekk 1996 TVNorge Game-show
3 minutter 1993-95 TV3 Nyheter
5 på! 1989-94 NRK Gameshow for barn
50 år på lufta! 1975 NRK Kavalkade Serie som feiret NRKs 50-årsjubileum
6 × 70 1997 NRK Musikk m.m.
71° nord 1999- TVNorge Reality-tv
Absolutt 1996-98 NRK2 Talkshow
Adamseplene: Full pupp 2001 NRK1 Humor
Ad lib, en uformell sammenkomst 1966 NRK Talkshow Regnes som Norges første talkshow
AF1 2008 NRK Barne og ungdomsprogram
Affæren Anders Jahre 1992 NRK Dramaserie
Agnete 1979 NRK Fjernsynsteater
Agurknytt 1999 TV 2 Humor
Akkurat nå 1997 NRK1 Komiserie
Aksel og Marit 1973 NRK Fjernsynsteatret
Aksjemordet 1990 NRK Fjernsynsteatret Krimserie
Aktuell debatt 1965 NRK debattprogram
Aktuelt 1991–2009 TVNorge Nyheter
Akvariet 2007 TV 2 Dokuserie
Alarmen går 1993–94 TV3 Dok.serie
Alberte 1972 NRK Dramaserie
Aldri på en lørdag 1982 NRK Underholdning
Alex Rosén, programleder 1997–98 NRK1
Alle borte 1999 NRK1 Talkshow
Alle menneskja mine 1990 NRK Fjernsynsteater
Alle mine sønner (TV) 1967 NRK Fjernsynsteater
Alle mot én 2006– TV 2 Gameshow
Alltid noe trist og deprimerende 1970 NRK Fjernsynsteater
Alma 1985 NRK Fjernsynsteater
Alt for Norge 2005 TV 2 Historie
Alt for Rognan 2006 TV 2 Dokusåpe
Amalies jul 1995 NRK Barne-TV Julekalender
Ambassadøren 1986 NRK Fjernsynsteater
Amigo 2006– NRK Barn
Anno domini 2005 NRK Gameshow
Ansikt til ansikt 2003, 2004, 2006 og 2008 NRK Intervjuserie
Ansiktene 1969 NRK Fjernsynsteater
Ansur 1999 NRK Ungdomsserie Gikk i barneprogrammet Smørøyet
Ante 1975 NRK Filmserie
Antenne Ti 1988–92 NRK Aktualitetsmagasin
Antennetimen 1992–95 NRK Aktualitetsmagasin
Antigone (TV-film) 1970 NRK Fjernsynsteater
Antikviteter & snurrepiperier 1994–2002 NRK
Apollon fra Bellac 1960 NRK Fjernsynsteater
Apropos (1985) 1985–86 NRK Må ikke forveksles med et program med samme tittel fra 1999
Apropos 1998–99 NRK Kultur/talkshow
Arbeidsgivere 1972 NRK Fjernsynsteatret
Arbeidsplassen 1981 NRK Opplysningsserie
Arktis (TV-serie) 1982 NRK Opplysningsserie
Argus 1993–94 TV3 Debattprogram
Arne Garborg - dikter og debattant 2001 NRK1 dok
Aske 1973 NRK Fjernsynsteatret
Askeladden 1992–93 TV 2 Gameshow TV 2s første egenproduserte tv-program
Askeladden i oljeeventyret 2003 NRK1 dok
Astronautene 2002 TV 2 Reality-TV
Asylet (TV-serie) 1990-tallet NRK Ungdomsserie Gikk i forbindelse med barneprogrammet Midt i Smørøyet
Atomics 1990 NRK Humorprogram
Audiens (TV-film) 1981 NRK Fjernsynsteater
Australias natur (TV-serie) 1989 NRK Dok.serie
Autofil 2001–08 NRK Bilmagasin
...av hensyn til rikets sikkerhet 1989 NRK Fjernsynsteater
Av måneskinn gror det ingenting 1987 NRK Dramaserie Fjernsynsteatret
Avd:Barn 2006 NRK Dokumentarserie
Avspark 1970 NRK Spørrelek
Back to the 80s 1980 NRK Revy-musical Med Tramteatret. Revy fra 1979, vist på TV i 1980
Ballerina 1980 NRK Fjernsynsteater
Baluba 1995-96 NRK Underholdning-talkshow
Barbara 1969 NRK Fjernsynsteater
Bare Brita Show 2007 TVNorge Talkshow Ble nedlagt etter to episoder
Bare litt vondt 1975 NRK Fjernsynsteater
Bare når jeg ler 1996 TVNorge Sitcom
Baren 2000-01 TV3 Reality-tv
Barn ingen hindring 1996 NRK2 Ledet av Eli Rygg
Barnas førjulskalender 1970 1970 NRK Barneprogram Den aller første julekalender
Barnas superjul 2007 NRK Barne-TV Julekalender
Barnas supershow 2004-2006 NRK Barne-TV
Barnet - i veien? 1981 NRK Fjernsynsteater
Barselstuen 1973 NRK Fjernsynsteater
Beat for Beat 1999- NRK1 Musikalsk gameshow
Begynnelse 1977 NRK Fjernsynsteater
Benken 1985 NRK Fjernsynsteater
Benoni & Rosa 1973 NRK Dramaserie
Berlinerpoplene 2007 NRK1 & NRK3 Dramaserie
Bernardas hus (Bernarda Albas hus) 1964 NRK Fjernsynsteater
Berre ein hund 1975 NRK Dramafilm for TV
Berserk mot Nordpolen 2003 NRK1 Dok.serie
Berulfsens konspirasjonsteorier 2009 NRK1 Dok.serie
Beslutningen 1994 Dramafilm
Best uten ball 2003 TV 2 Gameshow-humor
Big Brother Norge 2001-06 TVNorge Reality-tv (2005-2006) Norge-Sverige
Big Brother 100 dager etter 2001 TVNorge Reality-tv Gjengen fra 2001 skulle samles i huset i en uke
Billetten 2000 NRK1 Gameshow Ble sendt om sommeren
Bill.mrk: Bryllup 2004 TV3 Reality-tv
Bit for bit, bilde for bilde 1977-81 NRK Gameshow
Bjørn West: Bak fiendens linjer 1994 NRK Dok.film
Bla, bla, bla 2000 & 2003 NRK1 Underholdning-humor
Blant brødre 1980 NRK Fjernsynsteater
Bleikeplassen 1965 NRK Fjernsynsteater
Blikkboks NRK Barne- og ungdomsprogram
Blindgjengere 1985 NRK Fjernsynsteater
Blind gudinne 1997 NRK Krimserie
Blindpassasjer 1978 NRK Sci-fi-thriller serie Utgitt på DVD i 2007
Blodsbånd 1998 NRK1 Dramaserie
Blokk 12, Oppgang C 1973 NRK Barn- og Ungdomsavdelingen
Blommer på bar mark 1990 NRK Fjernsynsteater
Bokbadet 1996-04 NRK Talkshow-litteratur
Bokprogrammet 2007 NRK1 Litteratur
Bokstavelig talt 1984-? NRK Litteraturprogram
Bombay Surprise 1997 NRK Humor-talkshow
Borettslaget 2002-03 & 2006 NRK1 Humorserie
Borgen skole 1988-91 NRK Barne- og ungdomsserie
Borgermesteren 1967 NRK Fjernsynsteatret
Bot og bedring 1996-98 TV 2 Sitcom
Brennpunkt 1996-2007 NRK Dok.program
Brigaden 2002-03 NRK1 Dramaserie
Brobyggerne 2000 NRK1 Livssynsserie
Brobyggernes gjestebud 2001 NRK1 Livssynsserie
Brutte løfter TVNorge 2000-01 Aktualitetsserie
Brød og sirkus 2002-06 NRK2 Debattserie
Brødrene Dal og Professor Drøvels hemmelighet 1979 NRK Humorserie
Brødrene Dal og Spektralsteinene 1981 NRK Humorserie
Brødrene Dal og Legenden om Atlant-is 1993 NRK Humorserie
Brødrene Dal og Mysteriet om Karl XIIs gamasjer 2005 NRK1 Humorserie
Bugge og damene 1997 NRK2 Underholdningsserie
Bumerang 2000 NRK1 Gameshow
Bydelen som ikke ville dø 1975 NRK Mini-serie i to deler av Fjernsynsteatret
Bygdeliv 2010 NRK1 Dok.serie
Byggmester Solness 1981 NRK Fjernsynsteater
Bykampen 1999-00 TV 2 Gameshow-Underholdning
Byplanlegging i Norden 1965 NRK Doku-serie opplysning Nordisk samarbeid
Bølgeblikk (TV) 1996 NRK2 Underholdning
Bøy og tøy 1965 NRK Opplysning-trimserie
Båndet 1964 NRK Fjernsynsteater
Ca. lykkelig 2000-01 TV 2 Sitcom
Café 2000 NRK1 Humorserie
Callevaduville 1979 NRK Underholdningsserie
Camp Molloy 2003 TV3 Reality-tv
Canada på tvers 2005 NRK Naturserie Sendt i forbindelse med serien På tur med Lars Monsen
Canto libre 1989 NRK Fjernsynsteater
Carl Lange 1987 NRK Fjernsynsteater
Casanova 1993 TV 2 Underholdning-sjekkeprogram
Casino 1989-96 & 2003-04 TVNorge & TV3 Gameshow
C-blokk bandet 1985 NRK Barne- og Ungdomsavdelingen
Celeb Poker 2005 TV3 Gameshow
Charlies Tante 1994 NRK teaterkomedie
Charterfeber 2006 TV3 Dokusåpe
Chez toi 1996 NRK Sitcom
Chili (TV-serie) 1995 TV 2 Underholdningsserie
Cinemaskopet 1996 NRK Filmmagasin
Cocktail party 1967 NRK Fjernsynsteatret
Colaengelen 1987 NRK Fjernsynsteater
Colosseum (TV-program) 1997 TVNorge Gameshow
Columbus ankomst 1986 NRK Fjernsynsteater
Comeback 1995-96 TVNorge Underholdning
Copacabana 2000 NRK1 Humorserie
Cyou 2003 TVNorge Dating
D'ække bare, bare Bernt 1996-97 TV3 Sitcom
Deadline 1996-98 NRK2 Aktualitet-debatt
Deadline Torp 2005 NRK1 Drama-krim-serie
Deal or No Deal 2006- TV 2 Gameshow
Deilig er jorden 1997 NRK1 Livssynsserie
Da Capo 1991-01 NRK Musikkserie
Dagen, den er din! 2001 NRK1 Intervjuserie
Dagens trafikkregler 1965-66 NRK Opplysningsserie
Dagsrevyen 1958- NRK Nyheter Norges lengslevende tv-program
Dagsrevyen 21 ? NRK Nyheter
Dameavdelingen 1996 NRK2 Underholdning
Dannede mennesker (TV) 1967 NRK Fjernsynsteater Basert på Bildade människor
Dansefeber 2006- TVNorge Dans-konkurranse
De blanke knappene (TV) 1967 NRK Fjernsynsteater
De fire årstider (TV) 1968 NRK Fjernsynsteater
De hvite bussene (TV-film) 1988 NRK Drama
De gamle damene 1969 NRK Fjernsynsteatret
De gamles julaften (TV) 1964 NRK Fjernsynsteatret
De nære ting 2001 NRK1 Talkshow
De reddet hans liv 1988 NRK Dokumentarfilm
De spurte ikke meg 1981 NRK Fjernsynsteater
De unges forbund (TV-serie) 1986 NRK Fjernsynsteater
De vet hva de gjør 1980 NRK Fjernsynsteatret
Den 25. timen 1990 NRK Fjernsynsteater
Den amerikanske drøm 1966 NRK Fjernsynsteater
Den avskyelige snødamen 1966 NRK Fjernsynsteater
Den blå koppen 1990 NRK Fjernsynsteater
Den ensomme vei 1967 NRK Fjernsynsteatret
Den fjerde nattevakt (TV) 1960 NRK Fjernsynsteatret
Den gyldne pil 1973 NRK Gameshow Skandinavisk samproduksjon
Den innbildt syke (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret
Den lange reisen hjem 1967 NRK Fjernsynsteatret
Den lille traktoren Gråtass 1998 NRK1 Barne-tv
Den magiske bryteren 1985 NRK Musikk, Barn- og ungdom
Den nøysomme elsker (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret Basert på The Complaisant Lover
Den rette for Tor 2007 TV3 Reality-tv-serie
Den skallede sangerinnen (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret Basert på La Cantatrice Chauve
Den som henger i en tråd 1980 NRK Dramaserie - fjernsynsteatret
Den sorte svane 1968 NRK Fjernsynsteatret
Den spanske flue 1990 NRK1 teater-forviklingskomedie
Den sterkeste (TV) 1982 NRK Fjernsynsteatret
Den store barnedåpen (TV) 1961 NRK Fjernsynsteatret
Den store fisketuren 2002 TV 2 Reiseprogram-intervju
Den store klassefesten 2000-01 & 2005 NRK Underholdning-gameshow
Den sultende klasses forbannelse (TV) 1986 NRK Fjernsynsteatret
Den vanskelege vegen (TV) 1982 NRK Fjernsynsteatret
Den vegelsinnede (TV) 1989 NRK Fjernsynsteatret
Der ingen skulle tru at nokon kunne bu 2002-05 & 2007- NRK1 doku.serie
Det angår ikke oss 1965 NRK Fjernsynsteatret
Det er sommer det er sol og det er torsdag 1997 TV 2 Portrettserie
Det norske forsvar (TV) 1966 NRK Opplysningsserie
Det gode mennesket i Sezuan 1984 NRK Fjernsynsteatret
Det gode selskap 2004 TV 2 Komiserie
Det lykkelige valg 1968 NRK Fjernsynsteatret
Det meningsløse 2001 2002 NRK Dokumentar-intervju
Det perfekte kupp 2000 TV3 Gameshow
Det store vi (TV) 1983 NRK Fjernsynsteatret
Det svakeste ledd 2004 NRK1 Gameshow
Dette er ditt liv 1985 NRK Talkshow
Diplomatix 1985 NRK Humorserie
Direkte lykke 1996-97 NRK2 Humor
Direkte sexy 1998-99 NRK2 Sex & samliv
Diskuteket 1986-91 NRK Debattprogram for ungdom
Ditt livs sjanse 2000 NRK1 Gameshow
Ditt vitne 1973 NRK Aktualitetsprogram
Djevelens advokat 1997 NRK1 Diskusjon-problemstillinger
DOK1 NRK Dok.serie
Dokument2 1992- TV 2 Doku.serie
Don Carlos (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret
Dorthe &... 1998 TV 2 Portrettserie
Dra meg baklengs inn i fuglekassa 1976 NRK Dokumentar
Dr. Philipp Hotz raser ut (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret Basert på Die große Wut des Philipp Hotz
Drøm (TV) 1988 NRK Fjernsynsteatret
Drømmefangeren og Slangebæreren 2005 NRK1 Krim-serie
Drømmen om Norge 2005 NRK1 Historie
Drømmerollen 2007 NRK1 Reality-tv - musikal
Du er ferdig 1981 NRK Fjernsynsteatret
Du har ikke en sjans - ta'n 1984 NRK Fjernsynsteatret
Du og jeg og vi to 1968 NRK Barne-TV
Du skal danse mye 1995- NRK1 Dans-musikk
Du skal høre mye 1987-03 NRK Humor
Dunder 2005-2007 NRK Barn og ungdomsprogram
Dykk i arkivet 1997-03 NRK1 TV
Dyrevenn 2009- NRK Barn og ungdomsprogram
Dyrisk 2007 NRK Program om dyr
Dødelig kjemi 1992 NRK Krimserie
Edvard Munch (TV-serie) 1974 NRK Dramaserie - Fjernsynsteatret
Egentlig 1993-96 & 1998-00 NRK Humor
Egil & Barbara 1998-99 NRK1 Barne- og ungdomsserie gikk som en del av barne- og ungdomsprogrammet Smørøyet
Eiszeit ---> se Istid (TV-film)
Ekko av Ibsen 2006 NRK1 Samling novellefilmer Sendt i forbindelse med Ibsen-året
Ekstrem oppussing 2005 TV3
Ekteskap 1979 NRK Fjernsynsteatret
Eldprøva 1980-? NRK Gameshow
Eldrebølgen 2003 NRK1 Reality-tv
Elisas univers 2000 TV3 Sjekke-program
Elskeren 1964 NRK Fjernsynsteatret
Elsk meg bort fra min bristende barndom 1989 NRK Fjernsynsteatret
Enerom 1987 NRK Fjernsynsteatret
En anelse rødt 1994-95 TV 2 Talkshow
En annen historie 1983 NRK Dramaserie
En fallitt (TV) 1979 NRK Fjernsynsteatret
En gal manns dagbok (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret
En hage under snøen 1987 NRK Fjernsynsteatret
En handelsreisendes død (TV) 1962 NRK Fjernsynsteatret
En hanske 1970 NRK Fjernsynsteatret
En hyggelig fyr 1966 NRK Fjernsynsteatret
Enigmavariasjoner 2002 NRK Drama TV-film (med Toralv Maurstad)
En knapp time 1984 NRK Fjernsynsteater
En L.U.N. aften med Golden og Antonsen 2001-02 Metropol TV Humorserie
En mann må gjøre det han må 1996 NRK Dramaserie
En måned på landet 1986 NRK Fjernsynsteatret
En Noman i Pakistan 2006 NRK1 Doku-serie
En svanesang (TV) 1966 NRK Fjernsynsteatret
En udødelig mann 2006 NRK1 Dramaserie Sendt i forbindelse med Ibsen-året
Endelig fredag (TV 2) 2002 TV 2 Humorserie
Erasmus Montanus (TV) 1971 NRK Fjernsynsteatret
Er det noen sak? 1986 NRK (Originaltittel: Er´e noen sak?)
Er det sant, er det fælt 1991 NRK Underholdning-komikk
Erika (TV) 1976 NRK Fjernsynsteatret
Etaten 2006 NRK1 Humorserie
Et daghjem 1969 NRK Fjernsynsteater
Et dukkehjem (TV) 1973 NRK Fjernsynsteatret
Et døgn med Elin 2003 TVNorge Reiseserie, intervju
Et godt tilbud 1986 NRK Fjernsynsteatret
Et halvt århundre 1966 NRK Dokuserie i 5 deler Politiske minner fra årene 1900-1950
Et lite stykke Norge 2006 TV 2 Dokumentar Lagd for NRK, men sendt i TV 2
Etterbyrden 1984 NRK Fjernsynsteatret
Etter fjøstid 1974 NRK Underholdning Programledere: Bergljot Engeset og Rolf Losnegård
Etterlyst 1998-00 TV3 Uløste kriminalsaker
Etter skoletid 1999-2004 NRK Barn og ungdomsprogram
Europa rundt med respirator 2003 ? Dokumentar
Eventyrstund 1964 NRK Barne-TV
Evig heder 1995 NRK Doku-serie
EXamen 2001-02 TVNorge Gameshow
EØS - ekvilibristen Øystein Sunde 1992 NRK Musikk-dokumentar
Fabrikken 2006- NRK Barn og ungdomsprogram
Faderen (TV) 1969 NRK Fjernsynsteatret
Fagerstrand 2005 TV 2 Reality-tv
Falne engler (TV) 1966 NRK Fjernsynsteatret
Familien 2007 NRK Dokumentarserie
Familiesagaen De syv søstre 1996-00 TV 2 Såpeserie
Fangene på fortet 1993-00 TV3 Gameshow
Fantorangen 2007- NRK Barn
Far Out 2001 TVNorge Gameshow Ble tatt av sendeskjemaet etter få episoder
Far og sønn 2002-04 TV 2 Sitcom
Farlig yrke 1976 NRK Krim-serie En serie med Helmer & Sigurdson
Farmen 2001-04 & 2007 TV 2 Reality-tv
Favola (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
FBI Forbrukerinspektørene se Forbrukerinspektørene
Fear Factor 2002 TV3 Reality-tv
Fedrelandet 1991 NRK Dramaserie
Fengselskoret 2007 TVNorge Reality-tv
Festival i Venedig 1968 NRK Fjernsynsteatret
Filmredaksjonen 2000-01 NRK1 Filmmagasin
Filmstjerne 2005 TV 2 Reality-tv
Filmstriper 2005 TV 2 Zebra Filmmagasin
Fin fredag 2008- NRK Barn og ungdomsprogram
Fire høytider 2000 NRK1 Dramaserie
Firklang 1965 NRK Gameshow Nordisk samproduksjon
Fjeldeventyret 1972 NRK Fjernsynsteatret
Fjortis 2001 NRK1 Barne- og ungdomsserie
Fleksnes 1972-02 NRK Sitcom Bare to nye episoder ble vist etter 1988 og fram til 2002
Flimra 1970-? NRK Barne- og ungdomsprogram
Flo, fjell og fjære: Jostein Flo utforsker Vestlandet 2001 NRK1 Naturserie
Floyd's Fjord Fiesta 1998 ? Matprogram
Fly jente, fly 1985 NRK Fjernsynsteater
Flåklypa TV ? ? ?
Folk i farta 2001 NRK1 Reiseserie-intervju
Fordringshavere (TV) 1968 NRK Fjernsynsteatret
For galleriet 1992 NRK Underholdningsserie
For lukte dører 1981 NRK Fjernsynsteatret
Fornuftige dyr 1986 NRK Fjernsynsteatret
Forsvarsadvokaten 1982 NRK Fjernsynsteatret
For åpen scene 1994-96 TVNorge Talkshow
For å skjule sin nakenhet (TV) 1964 NRK Fjernsynsteatret
Forandring fryder 2000-06 NRK1 Opplysningsserie
Forbrukerinspektørene 1999- NRK1 Opplysningsserie
Forelsket 87 1987 NRK Barne- og ungdomsserie
Forfall 2001 NRK2 Reality-tv
Fornemmelse for mord 2002-04 TVNorge Dok-serie om uløste krimsaker
Fortuna 1993 NRK Dramaserie
Fox Grønland 2001 & 2003 TV 2 Krim-serie
Frakt under havet 1970 NRK Fjernsynsteatret
Fra 7-ende til 8-ende 2008 NRK Dokumentarserie
Fra regnormenes liv 1984 NRK Fjernsynsteatret
Fredag 2005 TV 2 Talkshow-aktualiteter
Fredagsbørsen 1998-00 TV 2 Gameshow
Fredrikssons fabrikk 1990-93 NRK Sitcom
Frem fra trengselen 2001-02 Metropol TV Portrettserie-humor
Fremmed land, fremmed tro 1965 NRK Dokuserie i 3 deler, opplysning
Fremtiden kommer bakfra 2006 NRK1 Humorserie
Fri (TV) 1987 NRK Fjernsynsteatret
Fribillett til Soria Moria 1984 NRK Fjernsynsteatret
Fridagen 1970 NRK Fjernsynsteatret
Frihetens pris (TV) 1990 NRK Fjernsynsteatret
Fritt fram 1999-2001 NRK Barne-TV
Frittgående Hope 2004 TV 2 Humorserie
Frokost 1972 NRK En fortelling for fjernsyn
Frokostquiz 2006- TV 2 Gameshow (TV-Quiz)
Frokost-TV 1983- NRK1 Aktualiteter & kultur
Fruen fra havet (TV) 1979 NRK Fjernsynsteater
Fru Inger til Østråt (TV) 1961 NRK Fjernsynsteatret
Frydenberg 1965 NRK Fjernsynsteatret
Frøken Julie 1960 NRK Fjernsynsteatret
Frøken Rosita 1969 NRK Fjernsynsteatret
Fugleelskerne (TV) 1989 NRK Fjernsynsteatret
Fullt hus 1992-93 TV3 Talkshow
Fysikerne (TV) 1988
Fysikerne 1988 NRK Fjernsynsteatret
Fysikk på Roterommet 1958-90 ? NRK Vitenskapsmagasin
Før sjøforklaringen 1970 NRK Fjernsynsteatret
Først & sist med Fredrik Skavlan 1998-07 NRK1 Talkshow
Fårschpil 1996 NRK2 Ungdomsprogram
Galgemannen 1983 NRK Fjernsynsteatret
Gaven 2007-2008 NRK Realityserie
Gay Army 2006- TVNorge Reality-tv
Gengangere (TV) 1962 NRK Fjernsynsteatret
Gengangere (TV, 1978) 1978 NRK Fjernsynsteatret
Giga wah-wah 1991 NRK Popmusikkprogram
Gisselet (TV) 1966 NRK Fjernsynsteatret Basert på det irske skuespillet The Hostage
Gjennom nøkkelhullet 1997-99 TVNorge Gameshow
Gjett hva jeg gjør 2001 TV 2 Gameshow
Gjøglerne kommer 1982 NRK Fjernsynsteater i to deler
Glassmenasjeriet (TV) 1969 NRK Fjernsynsteatret
Glimt 1989 NRK Underholdning
Go' elg 1995-00 NRK1 Barne- og ungdomsprogram
Go'fot på låven 1992 NRK Musikk-dans
God ettermiddag, Norge! 1992-93 TV 2 Underholdning
God kveld, Dagfinn 2003 TV 2 Humor
God kveld, Norge! 1997- TV 2 Underholdning, kjendiser
God morgen, Norge! 1994- TV 2 Aktualiteter, kultur
Godt begynt 1997 TV 2
Grenseland 1979 NRK Dramaserie
Greven av Monte Cristo 1965 NRK Serie-Fjernsynsteater
Gringos 1999 NRK Reiseprogram, intervju
Grip ordet komiker 1994-95 NRK Humorserie, stand-up
Grosvold 2007- NRK1 Talkshow
Grosvold (2000) 2000 NRK2 Kultur, talkshow
Grønt lys 1992-99 TV 2 Bil- og trafikkmagasin
Gudene vet 2007 TV 2 Livssynsserie
Gudene vet (NRK) 1999 NRK1 Livssynsserie
Gudesens Conditori 1993-95 TV 2 Livssynsserie
Gullars 1983-89 NRK Barne-TV
Gundersen & Grønlund A/S 1992 NRK Musikkprogram
Guro (TV) 1980 NRK Barne-TV
Guru 2004-2005 NRK Barne og ungdomsprogram
Gutta Boys 2006- NRK1 Barne- og ungdomsserie
Gutta på tur 1995- TV 2 Reiseprogram
Gydas Vei 1997-99 NRK1 Kulturserie
Gylne tider 2002, 04, 06 TV 2 Dokumentar, musikk, retro, underholdning
Gåten Knut Hamsun 1997 NRK1 Dramaserie
Går ut i kveld 1961 NRK Fjernsynsteatret
Halleluja! 1998-00 NRK1 Livssynsserie
Halleluja, broder Aage! 2005 NRK2 Dokumentar Dokumentar sendt i Perspektiv-serien
Halvseint 2007 NRK1 Animert humorserie
Halvsju 1979-86 NRK Barne- og ungdomsprogram
Handel og vandel 1996 TVNorge Sitcom
Hans Majestets foged (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Harem 2001 TV3 Reality-tv
Harry & Charles 2009 NRK 1 Miniserie
Hasnaoui 2003 TV 2 Talkshow-portrettprogram
Havøy 1976 NRK Barne- og ungdomsserie
Hedda Gabler 1975 NRK Fjernsynsteatret
Hege & Holmen 2002-03 NRK1 Humorserie
Heia Tufte! 2005-06 TVNorge dokusåpe
Heimkomst 1984 NRK Fjernsynsteatret
Hele dager i trærne 1980 NRK Fjernsynsteatret
Hele historien 2005-06 TV 2 Zebra Portrettserie
Helene (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret
Helmer & Sigurdson 1975-81 NRK Krim-serie Består av flere avsluttende serier, bl.a. Nitimemordet
Helten på den grøne øya 1971 NRK Fjernsynsteatret
Helt privat 2000 TVNorge Humorserie ment som en parodi på Big Brother
Hemmelighetene i B-by 1982 NRK Barne- og ungdomsserie av Tramteatret
Her blir det liv 2005 TV 2 Dok-serie Om gruppa DDE
Herfra til Haglemoen 1980 NRK Sitcom
Herfra til evigheten 2002 NRK1 Livsynsserie-reiseprogram
Her og Nå 1969 NRK Talkshow
Herr og Fru Thoresen 2000 TVNorge Portrettserie
Herr Print oppdager seg selv 1971 NRK Fjernsynsteatret
Herskapelig 1997-06 NRK1
Hilde & Brede show 2002 & 07 TV 2 Humorserie
Hilsen fra Bertha 1968 NRK Fjernsynsteatret
Himmelplaneten 1989 NRK Fjernsynsteatret
Historien om Norge 2003 NRK1 Historie
Hjelp, jeg er hypnotisert 2001 TV 2 Underholdning
Hjem, kjære hjem (TV) 1960 NRK Fjernsynsteater
Hjemme hos Bye & Rønning 2007 NRK1 Humorserie
Hjemme hos oss 1979-80 NRK Sitcom
Hjemme hos Paus 1994 TV3 Talkshow
Hjerte til hjerte 2007 NRK1 Humorserie
Hodejegerne 2002-04 NRK1 Underholdning
Holmgang (NRK) 1967 NRK
Holmgang 1992- TV 2 Debattprogram
Holms 2002-03 TV 2 Sitcom
Hombres 2007 TVNorge Drama-krim-serie
Homsepatruljen 2004- TV3 Reality-tv
Hos Martin 2004- TV 2 Sitcom
Hotel Cæsar 1998- TV 2 Såpeserie
Hotell 1990 NRK Underholdning
Hotell Oslo 1997 NRK1 mini-serie
Hughie 1960 NRK Fjernsynsteatret
Huset på grensen 1969 NRK Fjernsynsteatret
Husker du? 1970-? NRK Musikk-underholdning
Hvad nuh...? 1976 NRK Underholdning
Hut i heita 2008- NRK Barn
Hva morer 1965-66 NRK Underholdningsserie Samproduksjon mellom De nordiske land
Hva troen har betydd for meg 1965-66 NRK Livssynsprogram
Hvordan bli norsk 2005 TVNorge dokuserie
Hønsesuppe med byggryn 1969 NRK Fjernsynsteatret
Høyfeber (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Høyt skattet 1999 NRK1 Talkshow-portrettserie
Håvard Lilleheie Show 2001-02 Metropol TV Humorprogram
I begynnelsen var Otto 1987 NRK Porttrettprogram Program om NRK-legenden Otto Nes
I dag død, i morgen rosenrød 1969 NRK Fjernsynsteatret
Idébanken 1967-68 NRK Underholdning
I de beste familier 1995 NRK Dramaserie
I de hvites Amerika 1965 NRK Fjernsynsteatret
I denne verden er alt mulig 1983 NRK Fjernsynsteatret
Idol 2003- TV 2 Talentkonkurranse
I dyrehagen 1989 NRK Fjernsynsteatret
I fjelldalens skygge 1968 NRK Fjernsynsteatret
I Grenseland
I Hummels vold 1999 NRK1 portrettserie
I kveld med Per Ståle 2001 TV 2 Talkshow
I kveld med Thomas Giertsen 1999 TVNorge Talkshow-humorserie
Innbrakt 1985 NRK Fjernsynsteatret
Inntrengeren 1974 NRK En forstadshistorie Inngikk i TV-serien "Et lite grøss?"
Institusjonen 2004 NRK1 Dokuserie
Internatet 2005 TVNorge Reality-tv-serie
Isdans 2007 TV 2 Reality-tv konkurranse
I Solkorsets tegn 1980 NRK Dok-serie
Istid 1975 NRK TV-film, drama Samproduksjon mellom Norge og Tyskland
I søkelyset 1990-91 TVNorge Kriminalitet
I søsterens verden 1999-00 NRK1 Barne- og ungdomsserie Sendt i programmet Smørøyet
Ivan Blatny (TV) 1982 NRK Fjernsynsteatret
Ivo Caprino en filmens trollmann 1990 NRK Portrettprogram enkeltstående program
Ja vel Statsminister (NRK) 2001 NRK Dokumentar Sendt under vignetten til NRK Brennpunkt
Ja - vi elsker (TV-serie, TV3) 1995 TV3 Gameshow
Ja, vi elsker (TV-serie, NRK) 1998 NRK1 Underholdning
Jakten på Mangas Coloradas 1992 NRK Reiseprogram
Jakten på det gode liv 1999 TV 2 Reise-intervju
Jakten på en cæsarstjerne 2006 TV 2 Reality-tv
Jakten på kjærligheten 2004- TV 2 Reality-tv
Jan Herwitz 1976 NRK Fjernsynsteatret
Jan Johansen: Jakten på den norske mannen 2005 NRK1 dokuserie
Jeanne d'Ark - visjon gjennom eld 1990 NRK Fjernsynsteatret
Jeg er ikke du 1966 NRK Fjernsynsteatret Ballett
Jeg gjør hva som helst 2005 TV 2 Gameshow
Jeg lar deg ikke glemme 1971 NRK Fjernsynsteatret
Jeg snakker om Jerusalem 1969 NRK Fjernsynsteatret
Jenny 1982 NRK Dramaserie
Jens Bjørneboe - Diktere og masochister 2004 NRK1 Dokumentar Mini-serie i to deler
Jeppe på bjerget (TV) 1984 NRK Fjernsynsteatret
John Gabriel Borkman (TV) 1978 NRK Fjernsynsteatret
Johnny og Johanna 2004-2006 NRK1 dramaserie-ungdom
Jon med skrivemaskinen 1972 NRK Barne-TV
Jorda rundt 1998-99 TVNorge Gameshow (Quiz)
Jubalong 2006-2008 NRK Barne-TV
Jubals eftf. 1997 NRK Livssyn
Jubileet 1965 NRK Fjernsynsteatret
Judas 2003-04 TVNorge Humor
Jul i Blåfjell 1999 NRK1 Barne-TV (Julekalender)
Jul i Skomakergata 1979 NRK Barne-TV (Julekalender)
Jul i Svingen 2006 NRK1 Barne-TV (Julekalender)
Jul i Tøyengata 2006 TVNorge Humor En parodi på Jul i Skomakergata
Julefergå 1995 TV 2 Barne-voksne (julekalender)
The Julekalender 1994 TV 2 Barne-voksne (Julekalender)
Julius (sjimpanse) 1981 NRK Barne-TV
Juritzen direkte 2002 TVNorge Aktualiteter-debatt
Kan du elske? 1982 NRK Fjernsynsteatret
Kakaos-TV 1998 NRK Humor (samisk)
Kamp i klaveret 1996-98 TVNorge Gameshow-musikk
Kanal 1 2007 NRK3 Animert humorserie
Kanal X 1972 NRK Aktualitetsprogram
Kandidaten 2005 TVNorge Reality-tv
Kanutten og Romeo Clive 1963 NRK Barne-TV
Karl & Co 1998-01 TV 2 Sitcom
Kassa blanka 1999 NRK1 Livssyn
Katie Melua: The Closest Thing to Crazy 2006 NRK Konsert Konsert holdt på oljeplattformen Troll
Kattelek 1977 NRK Fjernsynsteatret
Katteslottet 1966 NRK Fjernsynsteatret
Kierlighed uden strømper (TV) 1977 NRK Fjernsynsteatret
Kjemp for alt hva du har kjært 1970 NRK Fjernsynsteatret
Kjendisjakten 2004-05 TV 2 Gameshow (Quiz)
Kjetil og Kjartan show 2003-05 TV 2 Humor
Kjære Birgitte 1996 TVNorge Underholdning
Kjære, kjære Alfred 1999 NRK1 Portrettprogram et enkeltstående program
Kjære løgnhals (TV) 1964 NRK Fjernsynsteatret
Kjøkkenheisen (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret
Klaar... en... to... kjøøør 1990 NRK Fjernsynsteatret
Klabb og Babb 1976 NRK Barne-TV
Klart svar 1992-94 TVNorge Debatt
Klasse 10 B 2010 NRK Dokumentarserie
Klisterhjerne 2003-05 TV 2 Gameshow (barn)
KLMs Nachspiel 1992 NRK Humor
KLMs Vorspiel 1995 NRK Humor
Knepet 1964 NRK Fjernsynsteatret
Kodenavn Hunter 2007 NRK1 Dramaserie
Kofferten 1973 NRK "Komihumormusikal" Samproduksjon
Koht i kommunen 2003 NRK1 Dokuserie
Kolleksjonen (TV) 1960-tall NRK Fjernsynsteatret
Kollisjonen 1988 NRK Fjernsynsteatret
Kometkameratene 2008- NRK Barne-TV
Komplottet 1996-99 & 03 TV3 Skjult kamera
Kompis 2003 NRK Barn
Kom tilbake, lille Sheba (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret Basert på det am. stykket Come Back, Little Sheba
Konfirmasjonen 1969 NRK Fjernsynsteatret
Kongelige førstedamer 2001 NRK1 dokumentar-historie
Kongen og Dronningen - 10 år på tronen 2001 ? Dokumentar
Konger for Norge 2005-06 NRK1 Dokuserie-historie
Kong Lear 1985 NRK Miniserie av Fjernsynsteatret
Konsultasjon eller helbredelsens kunst 1988 NRK Fjernsynsteatret
Kontoristene 1966 NRK Fjernsynsteatret
Kontorsjef Tangen 1966 NRK Komiserie
Kontrapunkt (TV-serie) 1971-90 NRK Gameshow-musikk
Kort møte med Inger Lise Rypdal 1973 NRK Underholdning
Kort opphold i Verona 1982 NRK Fjernsynsteatret
Krabbemannen 1988 NRK Fjernsynsteatret
Krakk 1997-98 & 00 NRK1 Talkshow-kultur
Kranes konditori (TV) 1963 NRK Fjernsynsteatret
Krangel ved bymuren 1964 NRK Fjernsynsteatret
Kreditorer 1990 NRK Fjernsynsteatret
Kriminalgåten 1967 NRK Underholdning
Kroppen 1981 NRK Barne-TV - opplysning
Kroppen (TV-serie 2007) 2007 NRK1 Opplysning
Kråkeslottet 2002 TV3 Reality-tv
Kos og kaos 2007 NRK Dokumentarserie
Kulejenter 2008 NRK Dokumentarserie
KulturEn 1996 NRK Kulturmagasin
Kulturnytt 2004- NRK1 Kultur & kunst
Kulturoperatørene 1996-97 NRK Kulturmagasin
Kulturuke 2000 NRK1 Talkshow-kultur
Kunden har alltid rett 1964 NRK Underholdning
Kunst nå 2000-01 NRK1 Kultur & kunst
Kuraffen 2008- NRK Barn
Kursk 2000 NRK Dokumentar
Kvardagsliv 2000-01 NRK1 Dokuserie-historie
Kveldsaktuelt 1991-94 NRK Aktualiteter-debatt
Kveldsforum 1974-? NRK Aktualiteter-debatt
Kveldsnytt ? NRK Nyheter
Kvinnene på taket 1994 TV3 Sex & samliv Live sending
Kvinnen og den svarte fuglen 1982 NRK Fjernsynsteatret
Kvinner i paradis 1988 NRK Dokumentar
Kvinner på randen 1998-99 NRK1 Humor
Kvitt eller Dobbelt 1962-94 NRK Gameshow Serien var ikke sendt hvert år mellom 1962 og 1994
Kykkelikokos 1996-03 NRK1 Barne-TV
Kysten Rundt 1988 NRK
Labbetuss se Tre-fire-fem
La ditt problem bli vårt problem 1969 NRK Fjernsynsteatret
Landstinget 2008- TV 2 Aktualiteter/ debatt
Larsen spesial 1999-00 NRK1 Musikk
Lek (TV) 1966 NRK Fjernsynsteatret
Leke med ilden 1966 NRK Fjernsynsteatret
Lekestue 1971-? NRK Barne-TV
Lekestue (TV-serie) 2002 NRK1 Dramaserie
Lenge leve livet 2001 NRK Dokumentar Dok om gruppa Dollie de Luxe og artitene
Leseforeningen 1998-00 NRK2 Litteratur Studiosamtaler om div. bøker
Lever du'a Karlsen? 1981 NRK Fjernsynsteatret
Lik til salgs (TV) 1968 NRK Fjernsynsteatret
Liga 2005-2007 NRK Barne og ungdomsprogram
Lille Eyolf (TV, 68) 1968 NRK Fjernsynsteatret
Lille Eyolf (TV, 83) 1983 NRK Fjernsynsteatret
Lille Lørdag 1995-96 NRK Humor
Lillys Butikk NRK Barn
Lingo 1992-93 TVNorge Gameshow
Linus i Svingen 2004 NRK Barn
Livet er et annet sted 2002 NRK1 Dokumentar Ble sendt i Fakta på lørdag
LJK 1994-96 TVNorge Aktualiteter
Lovesikh 2011 NRK3 og NRK1 Dokusåpeserie
Luftens helter 2007 NRK1 og NRK3 Humorserie
Lunsjpause 1964 NRK Fjernsynsteatret
Lyckliga gatan 1999 TV 2 Humor
Lykkespill 1977 NRK Krimserie Helmer & Sigurdson
Lyden av lørdag 2007 NRK1 Musikk-underholdning
Lydverket 2002- NRK1 Musikkmagasin
Lykkehjulet 1990-tallet TV3 Gameshow
Lyset i mørketida 2008 NRK Barn
LYST 2003-04 TVNorge Opp-pussing/mat
Lystige koner (TV) 1985 NRK Fjernsynsteatret
Lära att simma 1997 NRK1 Humor
Læraren 1963 NRK Fjernsynsteatret
Lønning direkte 1994-97 TV 2 Aktualiteter-debatt
Lønning og Staff (se Lønning direkte) 1994 TV 2 Aktualiteter-debatt
Lørdagskommisjonen 2001 TV 2 Aktualiteter-intervju
Lørdagskveld med Erik Bye NRK
Lørdagskveld med "9 x 7" 1973 NRK Vi gjetter kryssord på skjermen
LørdagsMagasinet 2007 TV 2 Aktualiteter
Lørdagsrarieté 1990 NRK Underholdning
Lørdagsredaksjonen 1980-82 NRK Underholdning
Lørdagssirkuset 1984 NRK Underholdning
LørDan 1987-91 NRK Underholdning
Løs på snippen 1973-74 NRK
Løvebakken 2004- NRK1 Humor-gameshow
Løvfall 1980 NRK Fjernsynsteatret
M 1996-97 TV 2 Aktualiteter-debatt
Magasinet 1997- TV 2 Aktualiteter-kultur-intervju Oppsummerer uka
Magnus 1986-94 NRK Opplysning-vitenskap (for ungdom)
Major von Knarren 1971 NRK Filmatisering av Vilhelm Krogs fortelling
Make my day 2003 TVNorge Underholdning
Mandagsklubben 1996-00 TVNorge Talkshow-humor Ble etterfulgt av TorsdagsklubbenTV 2 i 2002
Mann Oh! mann 1994 TV3 Gameshow-underholdning
Manns minne 2001-02 NRK1
Manshow 2006-07 TV 2 Zebra Underholdning-humor
Maraton 2000 NRK1 dokuserie-portrettserie
Mareritt ved midtsommer 1980 NRK Krim Helmer & Sigurdson
Marerittet 1989 NRK Krim-thriller-serie
Maria er så liten 1989 NRK Fjernsynsteatret
Maria Stuart i Skottland 1982 NRK Miniserie-fjernsynsteater
Maskeball (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret Basert på stykket Un ballo in maschera
Maskerade (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Mattis 1970-tallet NRK Barne-TV
Med blikket mot stjernene 1995 TV3 Talentkonkurranse-musikk
Medea (TV) 1983 NRK Fjernsynsteatret
Med åpne kort 1996 NRK Talkshow-portrettprogram
MedieMenerne 2002-04 NRK2 Aktualiteter Debaterte medias rolle i forbindelse med aktuelle saker
Medmenneske 1981 NRK Dramaserie
Megafon 2007- NRK Barn
Melodi Grand Prix jr 2003- NRK Talentkonkurranse-musikk Melodi Grand Prix for barn og ungdom
Mellom bakkar og berg 1999 NRK1 Reiseprogram
Melonas 2002-06 NRK Humor
Mens far var på Grini 1976 NRK Dramaserie
Mens vi legger oss
Mens vi venter på Godot (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Mens vi venter på operaen 2003-04 TV 2 Kultur-talkshow
Mess-TV 2002- TVNorge Interaktivt program
Mestermøtet 1997 & 2000 TV 2 Sport-konkurranse
Mia 2003 NRK1 Sitcom
Midnatt@nrk 1999 NRK1 Musikk-trender-kultur
Midt i planeten 2003-05 NRK Barne-TV
Midt i smørøyet 1987-98 NRK Barne- og ungdomsprogram
Migrapolis 1997- NRK Opplysning, innvandrere
Milleniums sendinga (TV) 1999-00 NRK1 & TV3 Bgivenhet-underholding Sendt i forbindelse med overgangen til år 2000
Millionæren 2004 TVNorge Reality-tv samsending mellom Sverige, Norge og Danmark
Mine damer og herrer 2002-04 TV 2 portrettprogram-talkshow
Miniportrettet 2001-03 TV 2 Portrettserie
Minitimen 1997-98 TV Portrettserie
Minnedagen (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Min søster og jeg (TV) 1968 NRK Fjernsynsteatret Basert på Ma soeur et moi
Misforståelsen (TV) 1966 NRK Fjernsynsteatret Basert på Le Malentendu
Mitt Mekka - en annerledes pilegrimsferd 2001 NRK1 Reiseserie
Mitt lille land 1999 TV 2 Reiseprogram-intervju
Momarkedet ? NRK Årlig musikkbegivenhet Bare filmet av NRK
Mooney og campingvognene 1971 NRK Fjernsynsteatret
Mordersken 1969 NRK Fjernsynsteatret
Morsarv 1987 NRK Fjernsynsteatret
Mot i brøstet 1993-97 TV 2 Sitcom
Mot ukjent land - Helge Ingstad, den siste av de store 1999 NRK1 Dokumentar Sendt i anledning Helge Ingstads 100-års dag
Muldvarpen 2000-02 TVNorge Reality-tv
Munnkurven 1983-01 NRK Gameshow
Mysterier fra fortiden 2001 TV 2 Reiseprogram-arkeologi
Mysteriet med det levende lik
Mytteriet på Caine (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Mødrekupé 1969 NRK Fjernsynsteatret
Månedsrevyen 1981-? NRK Akturaliteter
Måken (TV) 1984 NRK Fjernsynsteatret
Månelyst 1994-95 NRK klassisk musikk
Naboer (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret
Nattseilere 1988 NRK Dramaserie Basert på opptak fra filmen med samme navn
Nattsøsteren 2007 NRK Drama-krim-serie
Nederlaget (TV) 1966 NRK Fjernsynsteatret
Nei, men allikevel 1967 NRK Fjernsynsteatret
Nettopp 1991 NRK Nyheter for og av barn
Nettopp nå 2003-04 TV 2 Underholdning-aktualiteter Sommersending
Nettopp stått opp 1997 NRK1 Humor-stand-up Vi fikk møte norske stand-up komikere
New Scandinavian Cooking 2003-? ? Matprogram
Newton (TV-program) 1996- NRK1 Vitenskap for barn og ungdom
New York-idyller 1966 NRK Fjernsynsteatret Basert på Fairy Tales of New York
Nigger (TV) 1968 NRK Fjernsynsteatret
Nikkerne 1984-85 NRK Humor
Nils Arne Eggen - svart på hvitt 2002 NRK1 Dokumentar
Nils & Ronnys TV-Cocktail 2001 NRK1 Reiseprogram-underholdning
Nini 1998 & 00 NRK1 Krim- og dramaserie
Nissene bak låven 2002 TVNorge dokuserie dokumentar om serien Nissene på låven
Nissene på låven 2001 TVNorge Humor-julekalender
Nitimemordet 1975 NRK Krimserie Serien med detektivene Helmer & Sigurdson
Noe å glede seg til 1965 NRK Fjernsynsteatret
Nomes Ark 1992 NRK Talkshow-kultur
No me Nome 1987 NRK Underholdning
Nordisk revymøde 1980 NRK ?
Norgebygda 2001 NRK1 Dokumentarserie i 3 deler Samletittel: Norgebygda: Lierne retur-tur, exit Støren, Bygdedyret
Nordlands Trompet (TV) 1964 NRK Fjernsynsteatret
The Nor-way to broadcasting 1976 NRK Humor Vant flere priser ved Underholdningsfestivalen i Montreux
Norge Rundt 1976- NRK
Norge i dag 1998- NRK Lokalnyheter
Norge i rødt, hvitt og skrått 2009 NRK1 Dokumentarserie
Norsk Rocks Historie 2004 NRK1 Musikk
Norway's Next Top Model se Top Model Norge
Nr. 13 1998-99 & 01 NRK1 Sitcom
Nr. 19 2004 TV 2 Reality-tv
Numme & Gunstrøm 2001 TV 2 Talkshow
Nyheter fra provinsen 1970 NRK Fjernsynsteatret
Nyhetsblikk 2000-01 NRK1 Kulturaktualiteter
Nynytt 1976 NRK Humorserie
Nytt på nytt 1999- NRK1 Humor-aktualiteter
Nærsynet 1980-81 NRK Aktualiteter-opplysning
Nå eller aldri 1994-95 TV 2 Gameshow
Nåde den som tror 1995-97 NRK Livssyn
Når den ny vin blomstrer 1989 NRK Fjernsynsteatret
Når eplene modnes 1981 NRK Fjernsynsteatret
Når skjedde det? 1970 NRK
Når vi døde vågner (TV) 1973 NRK Fjernsynsteatret
Oddasat ? NRK1 Samiske nyheter
Offshore (TV-serie) 1996-99 NRK1 Såpeserie
Og du 1967 NRK Fjernsynsteatret
Og ikke nok med det 1995 TV 2 Talkshow
Og så var det deg da 1996 NRK Underholdning
Og takk for det 1969 NRK Humorserie
O.J. – alt for Norge 2002 NRK1 Humor
O.J. – en utstrakt hånd 1999 NRK1 Humor
O.J. – på nye eventyr 1995 NRK Humor
O.J. – ut på prøve 1994 NRK Humor
OL-quiz 2001-02 NRK1 Gameshow
OL Salt Lake City 2002 2002 NRK1 Dokumentar Høyedpunkter fra OL 2002
Olsenbandens første kupp 2001 NRK1 Barne-TV (julekalender)
Oluf (TV) 1990 NRK Humor
Operasjon popcorn 1998 NRK Kortfilm
Operation Argus (TV) 1966 NRK Dramaserie i 5 episoder, av Fjernsynsteatret
Oppbrudd (TV) 1966 NRK Fjernsynsteatret
Oppdraget 1995-96 TV2 Ingunn Kyrkjebø forsøker og løse oppdrag uten penger til veldedige formål
Opp med Norge! 1994 NRK Underholdning
Oppgang B 1998 NRK2 Ungdomsserie
Orkesterplass til evigheten 1979 NRK Fjernsynsteatret
Oslo TV TV Norge Underholdning/Talkshow
Otnes live 1994-95 TV3 Underholdning
Overgivelse 1988 NRK Fjernsynsteatret
Over streken 1994 TV3 Talkshow
Panorama 1990 NRK Musikk-pop
Papirblomster 1982 NRK Fjernsynsteatret
Pappa Bues flyttedag 1990 NRK Fjernsynsteatret
Paria 1965 NRK Fjernsynsteatret
Pausefisken 2005 NRK1 Om reklame
Peer Gynt (TV) 1986 NRK Fjernsynsteatret
Peer Gynt (mini-serie) 1993 NRK Dramaserie i to deler
Pelikanen (TV) 1970 NRK Fjernsynsteatret
Pelle Parafin og automatspøkelsene 1981 NRK Komiserie-ungdomsprogram
Peer Gynt i våre hjerter 1997 NRK1 Dokumentar
Peking Express 2007 TVNorge Reality-tv
Pelle Politibil 1993-? NRK Barne-TV
Pent nyoppusset fedreland til salgs 1964 NRK Humorserie
Peo Galleri 2006 NRK Barne-TV
Pernille og Mr. Nelson 1962 & 1997 NRK Barne-TV
Piano Piano 2005 TV 2 Musikalsk talkshow
Pick-up (TV-program) 1982 NRK Musikalsk gameshow
Piker, vin og sang 1998 TV3 Sitcom
Pilen flyttebyrå 1987 NRK Sitcom
Plenen 1998 NRK1 Barnefilm-kortfilm
Pling plong 2008- NRK Barn
Pokerfjes (NRK-program) 2002-04 NRK2 Gameshow
Pokerfjes (TV 2-serie) 2007- TV 2 Gameshow
Politi, politi 1970 NRK Fjernsynsteatret
Pompel og Pilt 1969 NRK Barne-TV
Popstokk (NRK-program) 2012- NRK1 Gameshow
Portveien 2 1985-87 NRK Barne-TV Reprise i 1990
PS 1993-97 TV 2 Aktualiteter-debatt
Privattimen 1970 NRK Fjernsynsteatret
P.R. du lyver 1963 NRK Humorserie
Press 1979-80 NRK Humorserie KLM
Prinsesse Gullhår og de tre omreisende trubadurer 1997 TV 2 Humor-musikk
Prinsessen i Eventyrriket 2002-03 NRK Barne-TV Sendt i romjula
Program om dyr 1965-66 NRK Opplysningsserie
Prometheus i saksen 1986 NRK Fjernsynsteatret
Prospektkort fra Oslo 1963 NRK
Protest 1981 NRK Fjernsynsteatret
Puck 1996-98 NRK2 Kulturprogram
Puls 1999- NRK1 Helsemagasin
På direkten 1965 NRK
På G 1998 TV3 Talkshow
På grensen 2000 NRK1 Sitcom Norsk-svensk
På kino 1989 NRK Filmmagasin
På klozz hold 2002 TVNorge Humor
På loffen 1995 NRK Reiseprogram-intervju
På'n igjen 1998 NRK1 Underholdning
Påls briller 1997-98 NRK1 Filmmagasin
Påske (TV) 1980 NRK Fjernsynsteatret
På direkten 1965-66 NRK Underholdningsserie
På skråplanet: M.A. Numminen 2004 NRK Fjernsynsteatret
På sparket 1975-81 NRK Aktualiteter-debatt
På tangenten 1996 TV 2 Musikalsk gameshow
På tråden med Synnøve 2006 NRK1 Underholdning
På tur med Lars Monsen 2005 NRK1 Reiseprogram-natur
På vinterveien 1990 NRK Fjernsynsteatret
På ære og samvittighet 1958 NRK Gameshow
Quisling - i Nansens skygge 2002 NRK1 Doku-serie i to deler
Raballder 2006 TV 2 dokusåpe-idrett
Radio 2 1995-96 TV 2 Sitcom
Ran 2005 TV 2 Dramaserie
Randi og Ronnis restaurant 1986 NRK Humorserie
Ransakningen 1967 NRK Fjernsynsteatret
Raude roser åt meg 1965 NRK Fjernsynsteatret
Rebusløpet 1999 TV 2 Gameshow
Redaksjon 21 1996-02 NRK1 Aktualiteter-debatt
Redaksjon EN 2002- NRK1 Aktualiteter-debatt
Reisesjekken 1991-? TVNorge Dating-sjekking
Reparatørene kommer! Se Pompel og Pilt
Reportasjer fra Brooklyn, New York 1966 NRK Dokuserie i 4 deler, opplysning
Reser 2000-03 NRK1 Barne- og ungdomsprogram
Retro 2002-03 NRK1 Musikk-underholdning
Rett hjem 1993 NRK Underholdning
Rettssaka mot LeRoi Jones 1968 NRK Fjernsynsteatret
Ribbe Ribbe Fattigmann 1963 NRK Humorserie
Rikets Røst 2004- TV 2 Humorserie
Rikets tilstand 1999-02 TV 2 dokumentarserie
RiksDan 1994-96 TV 2 Underholdning
The Rise and Fall of an Olympic Village 1994 NRK Humor KLM
Rivalen 1970 NRK Fjernsynsteatret
Robinson direkte 2001 TV3 direktesendt tv-program Gikk i forbindelse med Robinsonekspedisjonen
Robinsonekspedisjonen 1999-04 & 2007 TV3 Reality-tv
Robinson VIP 2005 TV3 Reality-tv Skandinavisk
Rockeskolen 2007 TV 2 Musikk-dokusåpe
Rommet (TV) 1968 NRK Fjernsynsteatret
Rondo 1993-95 NRK Underholdning-talkshow
Rose (TV) 1986 NRK Fjernsynsteatret
Rosmersholm (1966) 1966 NRK Fjernsynsteatret
Rosmersholm (1978) 1978 NRK Fjernsynsteatret
Rosmersholm (2001) 2001 NRK Drama TV-film
Rygg i rand, to i spann 1993 NRK Krimserie
Ryk eller reis 2000 NRK1 Gameshow Gikk på sommeren
Rød snø 1985 NRK Drama-krim-serie
Rød sol 2004 NRK1 Dokumentar Sendt under programfanen til Faktor
Røtter (TV) 1969 NRK Fjernsynsteatret
Sabeltigerens sønn 1989 NRK Fjernsynsteatret
Safari 1996 TV3 Reiseprogram
Saken Ruth Vang 1981 NRK Krimserie Helmer & Sigurdson
Salomine og Jørgen hattemaker 1973 NRK Barne-TV
Salsa 2001 TVNorge Sex & samliv
Samaritanen 1979 NRK Fjernsynsteatret
Samfunnets støtter 1971 NRK Fjernsynsteatret
Sandmann - Historien om en sosialistisk supermann 2005 NRK1 Dokumentar Dok. om figuren Jon Blund (se også Jul i Skomakergata)
Sangstjerner 2007 TV3 Reality-tv musikk-konkurranse
Scala 1995 NRK Musikalsk underholdningsprogram
Scapins skøyerstreker (TV) 1960 NRK Fjernsynsteatret
Scene 2 1993 TV 2 Gameshow-underholdning
Schrödingers katt 1989- NRK Vitenskap
Seier'n er vår 1994 NRK Sitcom
Sejer - Djevelen holder lyset 2002 NRK1 Krim-drama-serie
Sejer - elskede Poona 2003 NRK1 Krim-drama-serie
Sejer - se deg ikke tilbake 2000 NRK1 Krim-drama-serie
Sejer - svarte sekunder 2006 NRK1 Krim-drama-serie
Seks som oss 2004-05 & 2007 TV 2 Dramaserie
Sekstett (TV) 1965 NRK Underholdningsserie Samarbeid mellom De nordiske land pluss Nederland og Belgia
Selma Brøter (TV) 1970 NRK Fjernsynsteatret
Selvangivelsen 1965 1966 NRK Opplysningsserie
Semmelweiss (TV) 1983 NRK Fjernsynsteatret
Senfredag 1986 NRK Talkshow
Senkveld med HC og Tommy 2001-03 TV 2 Talkshow
Senkveld med Thomas og Harald 2003- TV 2 Talkshow
Sentrum 1997-00 TV 2 Aktualiteter-debatt
Septembermordet 1981 NRK Krim Helmer & Sigurdson
Serum Serum 1980 NRK Humor-drama-ungdom Tramteatret
Sesam Stasjon 1991-98 NRK Barne-TV
Sett på maken 1995 TV 2 Humor En dukkesatire etter mønster av Spitting Image
The Show 1992 NRK Humor
Showtalk 2000 NRK1 Humor
Si det som det er! 1982? NRK
Silje og Sigurd – et slags reiseprogram 2000-01 TVNorge Reiseprogram
Singelklubben 2005 NRK2 Humorserie
Siste møte med Bjørneboe 1976 NRK Fjernsynsteatret
Siste tog til Påfuglland 1984 NRK Fjernsynsteatret
Sjarmørskolen 2006 TVNorge Reality-tv
SK 917 har nettopp landet 1984 NRK Krimserie
Skai TV - imitert fjernsyn 1988-89 NRK Humorserie
Skal det vere ein dans? 1986 NRK Fjernsynsteatret
Skallet (TV) 1979 NRK Fjernsynsteatret
Skal vi danse 2006- TV 2 Reality-tv
Skaperen 2006- TV 2 Reality-tv-konkurranse
Skattejakten 2005 NRK1 Serie for barn
Skilsmissefeber (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret
Skiskole 1965 NRK Opplysningsserie
Skipper Worse 1968 NRK Miniserie fjernsynsteatret
Skitne hender 1966 NRK Fjernsynsteatret
Skjemtegauken 1968-70 NRK
Skjermbildet 1966 NRK Et program fra underholdningsavdelingen
Skjult kamera 1999 TVNorge Skjult kamera humor
Skolen 2004-05 NRK1
Skolmenholmen 1998 TVNorge Talkshow Sommerprogram
Skomakeren og hans lest 1964 NRK Fjernsynsteatret
Skrimmel Skrammel 2006 NRK Barn
Skuggen av ein helt 1972 NRK Fjernsynsteatret
Slagerparaden 1960 NRK Underholdningsprogram
Slangebæreren* Se Drømmefangeren og Slangebæreren
Slottet 2002 TV 2 dokuserie
Sluttspill (TV) 1969 NRK Fjernsynsteatret
Slå på ring 2001 NRK1 Humor
Slå på tråden 2005-06 TVNorge Gameshow Ble sendt på formiddagene
Smeltedigelen (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret Originaltittel: The Crucible
Smilet 1971 NRK Fjernsynsteatret
Smil til det skjulte kamera 1967-68 NRK Skjult kamera
SMS - Sju magisk sirkler 2003 NRK1 Barne- og ungdomsserie
Smørøyet 1998-00 NRK1 Barn og ungdom
Småborgerbryllup (TV) 1970 NRK Fjernsynsteatret
Småborgernes syv dødssynder 1964 NRK Fjernsynsteatret
Snutter 2007 TV3 Underholdning
Sofies verden (Film og TV-serie) 2000 NRK1 Dramaserie
Soldatene synger ikke lenger 1985 NRK Fjernsynsteatret
Solens sønn og månens datter 1993 NRK Dramaserie
Solospill 1977 NRK Krimserie Helmer & Sigurdson
Solstreif (TV) 1981 NRK Fjernsynsteatret
Sommeren i midt liv 2008 NRK Dokumentarserie
Sommeren med Guggen 1996 TV 2 Sitcom
Sommeren på Mirabelløya 1975 NRK Barne-TV
Sommerfugl 1996 TV 2 Ungdomsserie
Sommerpraten 2005 TV 2 Portrettserie
Sommerredaksjonen 1998 TV 2 underholdningsprogram
Sommerunionen 1999 NRK1 Underholdning
Sommerspillet 2010 TV 2 Underholdning/spill Sommerprogram sendt direkte fra Pollen i Arendal
Sommerøya 1998-01 TV 2 Intervju-samtale Sommerprogram
Sommeråpent 1993- NRK Underholdning-aktualiteter-debatt
Sone 2 2000-04 TV 2 Ungdomsprogram-popmusikk
Sonen 2004- TV 2 Interaktivt tv-program
Sophias erotiske astroguide 1993 TV 2 Sex, samliv og astrologi
Soria Moria 2000-01 NRK1 Dramaserie
Sosialkanalen 1985-? NRK
Spel utan ord 1988 NRK Fjernsynsteatret Basert på et stykke av Samuel Beckett
Spider 1996-97 NRK2 Opplysningsprogram om internett
Spillmagasinet 2004- TV 2 & TV 2 Zebra om Dataspill Flyttet til TV 2 Zebra i 2006
Spinn 1997 TVNorge Underholdning
Spor (TV) 1989 NRK Fjernsynsteatret
Sportsrevyen 1963- NRK Sport Har tidligere gått under navnet Sportshjørnet
Spøkelsesbussen 1981 NRK Krim Helmer & Sigurdson
Straff som fortjent 2003 NRK1 Dokumentar
Standpunkt 2002- NRK1 Debattprogram
Statsministeren 2007 TV 2 Dokuserie
Stemmen (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Stereo 2002-03 NRK2 Kultur og trender
Stian med sekken 1970-tallet NRK Barne-TV
Stikkord (TV) 1965 NRK Gameshow
Stjerner i sikte 1996-00 TV 2 Talentkonkurranse-musikk
Stol aldri på en kjendis 1998 TV 2 Skjult kamera
Stoppested (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Store Norske 2005 NRK1 Kåring
Store studio 2002- NRK1 Talkshow
Stormen (TV) 1964 NRK Fjernsynsteatret
Stortinget 2004 TV 2 dokuserie
Straffe 1988 NRK Fjernsynsteatret
Streiftog i grenseland 1971-72 NRK
Studio 5 2008- FEM Talkshow
Studio A 1984 NRK Aktualitetsmagasin
Stump røyken 2005 TVNorge Reality-tv
Størst av alt 2007 NRK1 Dramaserie
Stå opp 2003-2008 NRK Barn
Super Quick 1993-94 TVNorge Gameshow
Superstars 1997 TV 2 Idrett-konkurranse
Supperådet Se Og takk for det
Sushi 2001 TVNorge Humorserie
Svarte penger - hvite løgner 2004 NRK1 Dramaserie
Sveip 1995-97 NRK Underholdning
Svisj 2005? NRK2 Interaktivt tv-program - musikk
Sycamore Street 1968 NRK Fjernsynsteatret
Symptomer 1971 NRK Fjernsynsteatret
Synnøves duell 2001 TV 2 Underholdningsprogram
Systuen 1987 NRK Fjernsynsteatret
Syx 1988 NRK Fjernsynsteatret
Særlingen (TV) 1968 NRK Fjernsynsteatret Basert på The Odd Fellow
Søk 1999 NRK1 Livssyn
Søndag ettermiddag (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret
Søndagsåpent 1998-04 TV 2 Livssyn
Sønner av Norge 2003 NRK1 Reality-tv
Søppelkongen 2005 TV 2 Reality-tv
Sørgekåpen 2007 NRK Krimserie
Søsterens verden se Smørøyet
Sånn er det bare 1995-96 TV 2 Underholdning
Såpefolk 1997 NRK Gameshow
Så rart 1970-tallet NRK Barne-TV Onkel Lauritz og Teodor
Ta den ring 1982 NRK Science-fiction-thriller serie
Ta kvelden med Benny Borg 1995 TVNorge Underholdning
Ta oss på ordet 1980 NRK Fjernsynsteatret
Tabloid 2000- TV 2 Debattprogram
Takk for sist 1994-95 TVNorge Underholdningsprogram
Takk skal du ha 1996 TV 2 Underholdningsprogram
Tande-På jobb 1993 NRK Underholdningsprogram
Tande-På programmet 1992 NRK Underholdningsprogram
Tangerudbakken Borettslag 2009 TvNorge Reality-serie
Tango (TV) 1967 NRK Fjernsynsteatret
Tante Ulrikke (TV) 1979 NRK Fjernsynsteatret
Tartuffe (TV) 1987 NRK Fjernsynsteatret
Tatt av filmen 1999 NRK1 Gameshow (om film)
Taxi, Taxi 2003 NRK1 Humorserie
Team Antonsen 2004 NRK1 Humorprogram
Teaterspeilet 1965-66 NRK Opplysningsserie
Teksten var av... 1965 NRK Underholdningserie
Televimsen 1966 NRK Animasjon-humor Figuren hadde utover dette flere innslag i perioden 1959-1971
Temptation Island 2002-03 TVNorge Reality-tv
Terningen er kastet 1964 NRK Gameshow
Tertittan ? ? ?
Tett på 1993 & 95 NRK Portrettprogram
Thomas P. 2007 NRK1 Dramaserie
Thygesen 1996 NRK Krim-serie
Tid er penger 1963 NRK Gameshow
Tid for reise 2000 TV 2 Reiseprogram
Tiden før Tim 2002 NRK1 barne- og ungdomsserie
Tidsbilder fra Amerikas historie 1965 NRK Opplysningsserie
Tilbake til 80-tallet 2006-07 NRK1 Program om 1980-tallet
Tilbake til 90-tallet 2007 NRK1 Program om 1990-tallet
Til deg - du hei 1987 NRK Fjernsynsteatret
Tilfluktsrommet 1968 NRK Fjernsynsteatret
Tilgi meg 1995-96 TV3 Underholdning
Til lykke med dagen (TV) 1988 NRK Fjernsynsteatret
Til odel og eie 1980 NRK Fjernsynsteatret
Tine 1996-97 TVNorge Debattprogram
Tingenes tilstand 2008- NRK Underholdningsprogram
Titten Tei 1971-90 NRK Barne-TV
Tjuefjerde 2005 TV3 Humorserie Julekalender
To akter for fem kvinner 1976 NRK Fjernsynsteatret
Tobakkens uheldige virkninger (TV) 1960-tall NRK Fjernsynsteatret
To frekke fyrer 1997 NRK1 Humorprogram
To Norway, Home of Giants 1979 NRK Humor KLM
To trøtte typer 2000 NRK1 Animert-humorserie
To trøtte typers julekalender 2001 TV 2 Animert kortfilm En julekalender på 10 minutter
Tolv edsvorne menn (TV) 1982 NRK Fjernsynsteatret Norsk versjon av Twelve Angry Men
Tommys Popshow 2003-04 TV 2 Musikalsk underholdningsprogram
Tonight med Timothy Dahle 2003 TV 2 Humorprogram Lagt opp som et talkshow
Tonje Steinsland møter... 2004- TV 2 Portrettprogram
Top Model Norge 2006 TV3 Konkurranse-modeller
Toppen en time 1994-95 NRK Underholdning
Toppen en time - hvori opptatt Ruben 1996 NRK Underholdning
Toppen på en søndag 1991-92 NRK Underholdning
Toreadorvalsen (TV) 1980 NRK Fjernsynsteatret Norsk versjon av La valse des toréadors
Tore på sporet 1996-06 NRK1 Underholdning
Torpedo 2007 TV 2 Dramaserie
Torsdag kveld med Steinar Sagen
Torsdagsklubben 2002-05 TV 2 Humorprogram Etterfulgte Mandagsklubben (som gikk på TVNorge)
Toyota Tee Time ? SportN Sport-golfprogram
Trafikkposten 1964-88 NRK Opplysning
Trappen (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Tre brødre som ikke er brødre 2005 NRK1 Humorprogram
Tre-fire-fem (Labbetuss) 1982-1989 NRK Barne-TV
Trekampen 1964-66 NRK Gameshow Skandinavisk samproduksjon (Også kalt Tvekampen)
Tre kast 1975 NRK Gameshow Scandinavisk samprodusksjon
Tre par (TV) 1986 NRK Fjernsynsteatret
Tre på toppen 1997 TVNorge Sitcom
Triangel (TV) 1965 NRK Underholdningsserie
Tribunefeber 1999 TV 2 Underholdning-sport-gameshow
Trilopites 1968 NRK Fjernsynsteatret
Trim for eldre 1965-? NRK Opplysning-misjon Har også blitt kalt Mosjon for eldre (1960-tall)
Trond-Viggo og Samfundet 2003 & 05 NRK1 Humorprogram
Trotto Libre 1996 NRK1 Humorserie
Trygg til vanns 1966 NRK Opplysningsserie
Turbulent sone 2000 NRK TV-film
Tur : retur 2000-03 TVNorge Reiseprogram
Tur-retur 1995 NRK ungdoms-serie sendt under programvignetten til ungdomsprogrammet U
TV 2 hjelper deg 1994- TV 2 Forbrukerprogram
TV 2 sporten 1992- TV 2 Sportsnyheter
TV 2-nøttene 2004- TV 2 Humor-gameshow
TV-aksjonen 1974- NRK Årlig innsamlingsaksjon Programmet sendes på høsten (direkte)
TV 2 nyhetene 1992- TV 2 Nyheter
TV 2000 1999 TV 2 Underholdning-talkshow
TV-9 1969 NRK ?
TvTv 1999 NRK2 Humorserie
TVert imot 1996 TV3 Debatt
TVT 2002 NRK1 Humorserie
Twigs 1978 NRK Dramaserie - Fjernsynsteatret
Typisk norsk 2004-06 NRK1 Humoristisk språkprogram
Tyven, tyven (TV) 1970 NRK Fjernsynsteater
Tysklandsreisen 1970 NRK Fjernsynsteatret Samarbeide med tyske NDR. (Deutschlandreise)
U 1991-02 NRK Ungdomsprogram En omfattende programserie som også stod bak flere tv-serier
Ugler i mosen 2005- NRK Barne-TV
Uhu! 2001-03 NRK1 Barne-TV
Ukespeilet 1975 NRK Underholdningsserie
Ultima Thule (TV) 2007 NRK2 Kulturprogram litteratur
Ultraviolett 1995-96 TV 2 Talkshow
Underholdningsmaskinen - den gang da 1999 NRK1 Underholdning-arkiv
Underveis 1968 NRK Fjernsynsteatret
Ungen (TV) 1960 NRK Fjernsynsteatret
Ungkaren 2003 TVNorge Reality-tv
Urix 2002- NRK2 & NRK1 Aktualiteter-utenrikspolitikk
Ushi 2003 TVNorge Humorserie
Ut av klemmen (TV) 1968 NRK Fjernsynsteatret
Utenlandske menigheter i Norge 1965-66 NRK Opplysningsserie i 4 deler
Utenriksmagasinet 1960-tall-? NRK Aktualiteter-utenrikspolitikk
Uti vår hage 2003&2008 NRK1 Humorserie
Valen & de etter fjøstid 2006 TVNorge Humorserie
Valen TV 2003-04 TVNorge Humorserie
Vazelina Hjulkalender 2000 TV 2 Barne-TV (Julekalender)
Ved kongens bord 2005 NRK1 Dramaserie
Veddemålet 2004 NRK1 barne- og ungdomsserie Norsk-Svensk
Ved skogstjernet 1960 NRK Naturmagasin
Veier i vår tid 1991 NRK Dokuserie om Norges historie
Veien til Santiago 1997? NRK1 Dokuserie i 4 deler
Vellykket liv for 3 (TV) 1971 NRK Fjernsynsteatret
Venneprøven 2003-04 NRK1 Gameshow
Venner og fiender 1998-99 TVNorge Såpeserie
VeraVera 1997 NRK1 Underholdningsprogram
Verdens befolkningsproblemer 1965 NRK Dokuserie i 6 deler, Opplysning
Verdensmester 2001-02 NRK1 Gameshow
Vertshuset den gyldne hale 1989 NRK Barne-TV (Julekalender)
Vesentlig prat** 1999 NRK1 Kultur En del av Redaksjon 21
Vesla (TV) 1980 NRK Fjernsynsteatret
Vestavind 1993-94 NRK Dramaserie
Veversken 1968 NRK Fjernsynsteatret
VG-lista 1995- NRK1 Musikk-popmusikk listepop
Vi betaler ikke, vi betaler ikke (TV) 1984 NRK Fjernsynsteatret
Videospeilet 1986 NRK Musikk, popmusikk
Vil du bli millionær? 2000-05 TV 2 Gameshow
Vi lever kvart vårt liv 1971 NRK Fjernsynsteatret
Vildanden (TV-film) 1970 NRK Fjernsynsteatret
Vil du være med, så heng på 1971 NRK Barne-TV Titten Tei
Villa Medusa 1999-2001 TVNorge Reality-tv
Ville Vesten 2006 TV3 Reality-tv
Vindu mot verden 1964 NRK Aktualitetsprogram
Vinger (TV) 1981 NRK Fjernsynsteatret
Vintersolhverv (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Vis meg ditt kjøleskap 1996-98 NRK
Volpone (TV) 1965 NRK Fjernsynsteatret
Været på TV 2 1992- TV 2 Værmelding på TV
Våg og vinn 1997 TV3 Gameshow
Vår ære og vår makt 2009 NRK1/NRK2 Dok.serie
Walkabout 1999, 04, 06 NRK1 Reiseprogram
Waschera 2007- TV 2 Ungdomsmagasin
Wesensteen 1998-99 NRK1 Humorserie
Wesenstund 1994-00 TVNorge Talkshow
Wiese 1996-98 NRK Talkshow
Woyzeck (TV) 1964 NRK Fjernsynsteatret
XS: Nytelse 1997 NRK2 kulturprogram
XLTV 1998-99 NRK2 Humorserie
XYZ 1997 NRK1 Intervju-samtale
Yggdrasil 2002 NRK Krimserie for ungdom
Zikk-Zakk 1981-? NRK Ungdoms-program
Zoom (NRK-TV) 1983 NRK
Zoom 2002 TV 2 Gameshow om film (TV-Quiz)
Zting 1985 NRK Ungdomsprogram
Æres den som æres bør 1995 NRK Underholdningsserie
Økotrim 1998-00 NRK1 Opplysning-økonomi
Øre for kroner 1996-97 NRK1 Opplysning-økonomi
Øya (TV) 1986 NRK Fjernsynsteatret
Øyenvitne 1995-96 TV 2 Kriminalitet Uløste krimsaker
Øystein og meg 1997, 99 & 01 NRK1 Humorserie
Øystein Sunde i fritt fall 1979 NRK Musikk
Åndssvakeomsorgen i Norge 1966 NRK Opplysningsserie i 5 deler
Åpen himmel 2000 NRK1 Livsynsprogram
Åpent hus 2000 NRK1 Underholdningsserie
Åpen post (1966) 1966-68 NRK Debattprogram
Åpen post 1998-99, 2001-02 NRK1 Humorserie
Året 2048 1987 NRK Fiksjonsfilm
Aargang 1881 1981 NRK Et kulturelt tilbakeblikk på 1881
Århundrets kjærlighetssaga (TV) 1981 NRK Fjernsynsteatret
Åtte & 1/2 1995 NRK Ungdomsserie sendt under programvignetten til ungdomsprogrammet U

Se også[rediger | rediger kilde]