Aaron Cohen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Aaron Cohen (født 28. februar 1976) var medlem av en tidligere israelsk spesialstyrke, konsulent når det kommer til antiterror basert i California, og administrerende direktør for sikkerhetfirmaet IMS Security.

Cohen ble født i Montreal, Canada, og ble utdannet ved Beverly Hills High School og Robert Land Academy i Ontario, Canada. Etter videregående skole forlot Cohen Los Angeles til fordel for Israel, derhan arbeidet på en kibbutz før han vervet seg til Israel Defense Forces. På midten av 1990-tallet, ble han medlem av en hemmelighetsfull undercover-enhet som drev overvåkning av mulige terrormistenkte i de israelsk-okkuperte områdene av Vestbredden, ofte mens de var utkledd som palestinske arabere.

Etter hans tre-års militære tjeneste de israelske styrkene returnerte Cohen til Los Angeles der han lanserte IMS Security Consultants, Inc., en ledende VIP-beskyttende tjeneste i Hollywood, som har gjort sikringsarbeidet for flere kjente skuespillere fra Hollywood, rockestjerner og myndighetspersoner. Aaron Cohen's har publisert boken Brotherhood av Warriors: Behind Enemy Lines. Han er stesønn av amerikanske filmskaperen Abby Mann.