7 Zwerge – Männer allein im Wald

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
7 Zwerge – Männer allein im Wald
Generell informasjon
GenreFilmkomedie[1]
Utgivelsesår2004
NasjonalitetTyskland
Lengde85 min.
SpråkTysk
Bak kamera
RegiSven Unterwaldt[2] Rediger dette på Wikidata
ManusBernd Eilert Rediger dette på Wikidata
Produsent(er)Otto Waalkes
MusikkJoja Wendt Rediger dette på Wikidata
FotoJo Heim Rediger dette på Wikidata
KlippJulia von Frihling Rediger dette på Wikidata
Foran kamera
MedvirkendeTom Gerhardt, Cosma Shiva Hagen, Nina Hagen, Heinz Hoenig, Mavie Hörbiger, Markus Majowski, Hans Werner Olm, Harald Schmidt, Ralf Schmitz, Helge Schneider, Martin Schneider, Hilmi Sözer, Christian Tramitz, Otto Waalkes[3] Rediger dette på Wikidata
Annen informasjon
Farve/s.hvFarger Rediger dette på Wikidata
Distributør(er)Netflix
Premiere(r)28. oktober 2004 (Tyskland)[4][5]
2004
Forgjengeringen Rediger dette på Wikidata
Oppfølger7 Zwerge – Der Wald ist nicht genug Rediger dette på Wikidata
Eksterne lenker

7 Zwerge – Männer allein im Wald er en tysk film fra 2004 av skuespilleren Otto Waalkes og regissøren Sven Unterwaldt, inspirert av historien om Snehvit og de syv små dverger kjent fra Brødrene Grimm.[6] Medvirkende er blant andre Nina Hagen som Den onde dronning og Cosma Shiva Hagen som Snehvit.

Handling[rediger | rediger kilde]

Rødhette plukker blomster når hun bestemmer seg for å gå inn i Unterwaldt, en mørk skog. Dvergen Bubi spionerer på henne, men blir angrepet av en bjørn, som viser seg å være den en annen dverg Tschakko i forkledning. Ettersom dvergene har forbud mot å se på kvinner, blir han straffet ved at et ekorn kiler føttene hans. Dvergene har et møte som blir avbrutt av "giganten" Ralphie. Han ønsker å bli medlem av "de syv dvergene" men dette er umulig ettersom det allerede finnes syv dverger. Dvergene sender Ralphie bort, og bestemmer seg for å ødelegge broen slik at kvinner ikke kan komme seg inn i skogen igjen. Fordi de har hatt dårlig erfaring med dynamitt tidligere, setter de bare opp et skilt som forbyr kvinner å passere broen.

I mellomtiden forteller spøkelset i dronningens magiske speil at Snøhvit er enda vakrere enn dronningen. Dette gjør at dronningen får tak i en jeger som kan kvitte seg med Snøhvit. Men jegeren tar henne i stedet med til et barnehjem. Jegeren påstår til dronningen at hunden hans Brutus drepte og spiste opp Snøhvit. Når dvergene kommer tilbake til hytta deres, finner de en sovende Snøhvit. De erklærer at lengden på en dverg er en gammel fordom. Det er ikke lengden, men livsstilen, som avgjør om noen er en dverg eller ikke. Dronningen oppdager at Snøhvit fremdeles lever. Når dvergene planlegger en fest for Snøhvit, kidnapper dronningen henne. Dvergene leter etter henne, men finner bare dronningens krone. De reiser deretter til dronningens slott, for å finne ut hva som har skjedd.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]